Inshoring

Inshoring

Inshoring is een klantcontact oplossing voor organisaties die het klantcontact gedeeltelijk of volledig willen uitbesteden op een externe locatie in Nederland, België of Luxemburg.

Binnen deze oplossing is Yource verantwoordelijk voor de resultaten en kunnen wij jou volledig ontzorgen op het gebied van klantcontact. Inshoring is een geschikte keuze wanneer jouw organisatie bijvoorbeeld over onvoldoende expertise op het gebied klantcontact beschikt, geen of onvoldoende ruimte beschikbaar heeft of veel meer- of anderstalige klanten heeft. Inshoring biedt ook de mogelijkheid om de kosten te verlagen en de flexibiliteit te verhogen.

Yource beschikt over verschillende locaties in Nederland, België en Luxemburg die geografisch gunstig verdeeld zijn. Hierbij bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om vanuit huis te werken. Dit maakt outsourcing in de gehele Benelux mogelijk en biedt ons de mogelijkheid om onze diensten aan te bieden in diverse talen, zoals in het Nederlands, Frans en nog veel meer.

201211 Yource Group Inshoring
201211 Yource Group Inshoring
Plus de l’information sur nos services

Vous souhaitez plus d’information sur nos solutions de contact client? N’hésitez pas à prendre contact avec nous.

Prendre contact avec nous

Vous avez une question? Nous nous faisons un plaisir d’y répondre!

Appellez-nous ou envoyez un mail à:

service@yource-group.com

+32 9 268 27 11