DPG Media

 • Situatie
  DPG Media ervaart sterke concurrentie binnen de Nederlandse markt voor kranten. De concurrentie is heviger dan ooit, omdat nieuwe online mediaplatforms de traditionele markt voor papieren kranten veranderen. Tegelijkertijd is de arbeidsmarkt nu meer gespannen dan in de afgelopen 10 jaar. Dus hoe zorgt DPG Media ervoor dat ze genoeg medewerkers met de juiste kennis en ervaring in huis hebben om hun producten te verkopen en ervoor te zorgen dat de klanten de juiste service ervaren en het product dat precies aansluit bij hun behoeften? Om met deze situatie om te gaan, besloot DPG Media dat ze zowel de outsourcing partners en het interne verkoopteam wilden uitbreiden.

 • Geleverde diensten

  • Outsourcing;
  • Uitzenden;
  • Training.
 • Aanpak
  Sinds augustus 2015 levert Yource outsourcing diensten aan DPG Media door de verkoop van krantenabonnementen vanuit onze locatie in Almere. Door de snelle groei en de goede resultaten, kreeg Yource de mogelijk om ook outsourcing diensten aan te bieden voor het inbound klantcontact bij DPG media, met een focus op de (cross)selling van abonnementen. Yource kreeg ook de mogelijkheid om zowel het recruitment als het uitzenden van personeel te faciliteren voor het eigen klantcontact center wanneer er behoefte was om te investeren in het team.

 • Resultaten
  • Binnen 6 maanden is het het aantal uren op het Outsourcing project verdrievoudigd.
  • 45 werkplekken ingericht;
  • Dankzij goede resultaten is Yource de enige Outsourcing partner betreft de inbound calls;
  • Naast Outsourcing zijn wij in staat om direct nieuwe flexkrachten werven en selecteren

Over DPG Media

DPG media
DPG media

DPG Media is het grootste mediahuis van Nederland. Met 1200 journalisten die dagelijks werken aan kwaliteitsnieuws. Op papier in krant en magazine, via web en app via tablet en smartphone. In tekst, beeld, geluid en video.

Zij zijn een toonaangevende uitgever van nationale, regionale en lokale nieuwsmerken, radio en websites; AD, de Volkskrant, Trouw, Het Parool, Tubantia, De Gelderlander, BN DeStem, de Stentor, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, PZC, vele huis-aan-huiskranten, ADR Nieuwsmedia, de Ondernemer, NationaleVacaturebank.nl, Intermediair.nl, Tweakers.nl, Hardware.info, Reclamefolder.nl, Independer, Autotrack.nl, Sportnieuws.nl, MyChannels, Topics, indebuurt.nl en Qmusic. Gevestigde merken met zorg en aandacht gemaakt. Merken die je kunt vertrouwen. Ook als het gaat om bereikcijfers en views. Inzichtelijk en transparant.

Met 4 nationale, 9 regionale en 140 gratis huis-aan-huiskranten, radio en 10 online only merken streeft DPG Media ernaar om de grootste media uitgeverij in Nederland te worden.

Plus de l’information sur nos services

Vous souhaitez plus d’information sur nos solutions de contact client? N’hésitez pas à prendre contact avec nous.

Prendre contact avec nous

Vous avez une question? Nous nous faisons un plaisir d’y répondre!

Appellez-nous ou envoyez un mail à:

service@yource-group.com

+32 9 268 27 11