KPN

 • Situatie
  De grootste campagne voor KPN B2B in 2018/2019 is de migratie van al haar legacy portfolio (ISDN) naar nieuwe VOIP-proposities voor september 2019. Dit betekent dat er in totaal 70.000 klanten gemigreerd moeten worden. Als de preferred supplier for B2B KPN werd Yource gevraagd om niet alleen de capaciteit te vergroten, maar ook uit te breiden met 80 FTE in een korte periode. Binnen 8 weken hebben wij een nieuwe locatie in Zwolle gerealiseerd met een complete IT infrastructuur en de gewenste 80 FTE. Hierdoor konden wij de deadlines van KPN behalen. Het gehele proces verliep volgens de gewenste tijdlijnen, maar nog belangrijker: het is ook verlopen volgens de hoge kwaliteit die KPN eiste.

 • Geleverde diensten

  • Outsourcing
 • Aanpak
  In samenwerking met onze Recruitment divisie, was KPN in staat om een volledig beeld van zowel de Nederlandse arbeidsmarkt als alle parameters voor een succesvolle uitbreiding te krijgen. Uit de analyse bleek dat Zwolle de meest geschikte locatie was door de combinatie van weinig concurrentie en een grote hoeveelheid beschikbaar personeel. Hier wisten wij een geschikte werklocatie te realiseren met meer dan 100 werkplekken. Onze Recruitment divisie en Academy hebben vervolgens samen een plan opgesteld hoe de nieuwe medewerkers binnen het gewenste tijdsbestek geworven en opgeleid konden worden. Door onze bestaande locatie voor KPN in Almere hadden wij direct een aantal ervaren coaches, teamleider en management tot onze beschikking. De combinatie van constante leerloops tussen Almere en Zwolle en de scheiding van front- en backoffice zorgde voor een minimale leercurve.

 • Resultaten

  • De externe outbound and inbound sales uitgebreid met 80 FTE;
  • De deadlines van KPN gerealiseerd door de snelle uitbreiding;
  • Meer flexibiliteit gecreëerd door het huidige model met 2 locaties voor de campagnes van KPN.

About KPN

KPN
KPN

Virtual reality, medische diagnoses op afstand, bewegingsafhankelijke straatverlichting en autonome auto’s. Digitalisering verandert onze samenleving terwijl we op weg zijn naar een steeds meer verbonden toekomst.

Door te verbinden maken wij het leven vrijer, leuker en makkelijker. KPN bouwt aan de digitale snelweg van de toekomst. We zijn gepassioneerd over het aanbieden van veilige, betrouwbare en toekomstbestendige netwerken en diensten, waardoor mensen altijd en overal verbonden kunnen zijn en tegelijkertijd een welvarender en duurzamere wereld kunnen creëren.

Plus de l’information sur nos services

Vous souhaitez plus d’information sur nos solutions de contact client? N’hésitez pas à prendre contact avec nous.

Prendre contact avec nous

Vous avez une question? Nous nous faisons un plaisir d’y répondre!

Appellez-nous ou envoyez un mail à:

service@yource-group.com

+32 9 268 27 11